Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Статички миксер модел и кориштење статичког миксера Mar 21, 2018

Треба напоменути да различите врсте статичких миксера одговарају различитим приликама, а њихове техничке перформансе су такође различите. СВ статички миксери су цилиндрични уређаји састављени од валовитих плоча одређених спецификација. Они су погоднији за мешање и емулзију течног-течног, течног-гасног и гасног-гаса са вискозношћу која је мања или једнака 102 центипоисе, реакцији и апсорпцији. Екстракција, побољшани процес преноса топлоте.

Статички миксер типа СК је заварен са једне рупе са лијеве и десне завртњеве спиралне плоче, тако да је погоднији за мешање хемијских, нафтних, фармацеутских, прехрамбених, финих обрада, пластике, заштите животне средине, синтетичких влакана, прераде минералних и другим одељењима. , реакција, екстракција, апсорпција, бризгање, усклађивање боја и процес преноса топлоте.

Постоји и статички миксер типа СКС типа, који се углавном састоји од пречника за обликовање великог броја група јединица Кс према одређеним правилима. Такав статични миксер реагује и меша течност-течност са вискозитетом вискозитета са вискозитетом од ≤ 104 центипоисе. Процес мешања и процес реакције процеса апсорпције или производње полимерне течности су ефикаснији, нарочито када је обим обраде велик, ефекат употребе је бољи.

Статички миксер типа СХ је такође тип статичког миксера. Јединица је састављена од двоструких рупа, а спирале се постављају у рупе. Оријентација двоструких отвора суседних јединица је неусклађена за 90 °. Коморе за редистрибуцију флуида су обезбеђене између јединица. Јединствена структура чини га погодним за процесе мешања, емулзификације, усклађивања боја, предења ињектирања и преноса топлоте у финој обради, пластике, синтетичких влакана и обраде минералних материјала. Посебно је погодан за средство за чишћење средњих и високих вискозитета са малим протоком и високим захтевима за мешање. .

Осим тога, постоје СЛ статички миксери који су погодни за употребу у индустрији хемикалије, нафте и масти гдје вискозност је ≤ 106 центипоиса или са полимерним средством. Иако је материјал за мијешање, може се довршити и процес преноса и хлађења топлоте. Хттп://ввв.иноцофилтратион.цом/