Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Статичке миксер апликације Jan 11, 2018

Статички миксер је напредна опрема за хемијску јединицу, с обзиром да је њен почетак у различитим областима у земљи и иностранству унапређен. У поређењу са опремом за динамичку мешавину, главна статичка миксер јединица у статичком миксеру се не помера током процеса мешања, већ се распршује и мијеша течност с енергијом саме течности и кроз дјеловање статичке мијешајуће јединице, тако да опрема Нема покретних делова.

Пошто статички мешачи омогућавају мешање без употребе механичких агитационих јединица, енергија која је потребна за мешање производа долази директно из саме течности, а фиксна јединица за мешање континуирано сече, дифузира и редистрибуира течност; и мешање Потребна кинетичка енергија долази из уређаја пумпе.

Заправо, статички миксер има предности малих димензија, практичног одржавања, једноставне инсталације, високе демонтаже и поузданости, итд. поред тога, има предности доброг мешања, високу ефикасност, лако континуирану производњу, смањен радни интензитет, повећану ефикасност производње и потрошњу енергије. Ниски, оперативни трошкови су мали.

Наведене серије предности постепено примењују статички миксер у областима хемијске индустрије, нафте, хемијских влакана, масти, хране и заштите животне средине, итд., Ау области рада хемијских јединица, екстракције, апсорпције гаса, реакције и размена топлоте, растворени, дисперговани, мешани прах, као што су изванредни резултати.

Да би разговарали о улози статичког миксера у области пречишћавања воде, свака од његових компоненти може се подијелити на два тока, проток се раздваја након што је дебљина текућег слоја танка, тако да су бактерије изложене ХОЦл-у, повећана површина контакта, Лако убити; у исто време постоји улога конверзије и реверса.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/