Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Предност филтера за само-чишћење у поређењу са традиционалним производима Dec 28, 2017

Филтер за чишћење је специјална машина за филтрирање која усваја филтер који директно пресијечује нечистоће, суспендује и чврсте материје у води, у великој мери смањује замућеност, пречишћава квалитет воде, смањује прљавштину, алге, рђу и сл. Користи се за пречишћавање квалитета воде и заштиту система и друге опреме у нормалном раду.

Филтер за самочишћење усваја интелигентну опрему, његов систем може аутоматски идентификовати степен кумулације нечистоћа. Дајте сигнал за одводни вентил да се аутоматски испразни. Посебно се користи у третману воде, самочишћењем филтера са једноставним дизајном и добрим перформансама постиже се идеалан ефекат филтрације у отпадним водама.

У поређењу са традиционалним производима, филтер за самочишћење превазилази проблеме мале изведбе, лако се заглави са прљавштином, потребно је монтирати дијелове филтера током периода филтрације и не може се надгледати стање филтера, истовремено, он такође може филтрирати сирову воду и аутоматски очистити филтер филтер и аутоматски одводити. У процесу чишћења и одвода, може радити без временског времена и пратити стање рада филтера, па је то врло аутоматски филтер.

У нормалном стању, филтер за самочишћење може постићи аутоматску повратну воду без временског ограничења и може се подесити циклус филтрације. Филтри могу бити у вертикалном и хоризонталном правцу. Филтери за чишћење се широко користе у индустрији, пољопривреди, електроенергетици, електроници, медицини, храни, штампи и бојењу, грађевинарству, челику, металургији, папирној и другим филтрацији воде у индустрији.

На примјер, када се филтри за самопрешљавање користе у рециклираном водном рециклирању, након обраде према филтерима, квалитет воде је нижи од стандарда за живот и пијење, али је већи од стандарда за дозвољено испуштање отпадних вода, тако да се може користити за зелену башту , водене реке, урбано зеленило, воду за прскање воде, чишћење воде у термоелектранама и хемијску постројену, воду за прање аутомобила итд., како би смањили трошкове воде и уштедели ресурсе. хттп://ввв.иноцофилтратион.цом/