Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Замена елемента филтера Dec 27, 2017

1.1 Мембрански филтер кертриџ треба редовно заменити. Циклус замене елемента је у наставку.

И. Потрошња воде за сигурносни филтер је знатно нижа него раније, или је постојећи притисак нижи од почетног притиска 50кпа, потребно је једном у року од три мјесеца променити филтер елемент.

ИИ. Потрошња воде у смолом је знатно нижа него раније, или је постојећи притисак нижи од почетног притиска 50кпа, потребно је једном у року од три мјесеца променити филтер елемент.

ИИИ.Мицрон мембрански филтер Потрошња воде значајно је нижа него раније, или је постојећи притисак нижи од почетног притиска 50кпа, потребно је једном у року од три мјесеца промијенити филтер елемент, обично прецизност филтера може досећи 0,45 микрона.

ИВ. Системи за филтрацију мембранских флуида система чистог водовог система Потрошња воде значајно је нижа него раније, или је постојећи притисак нижи од почетног притиска 50кпа, потребно је једном у року од три мјесеца промијенити филтер елемент, обично прецизност филтера може досећи 0,22 микрона.

图片2.jpg

1.2 Како заменити филтер кертриџ

Отворите пластичну врећу на крају отварања кертриџа, проверите да ли је заптивач у добром стању и на свом месту. Користите одговарајућу влажну воду (нпр. Воду) како бисте мокарили заптивку и утичницу кертриџа. Рука би требало да држи крај који је близу О-прстена, а вертикално уметните интерфејс кертриџа у утичницу кертриџа. Скините врећу за паковање кертриџа након сви кертриџи су уметнути на месту. А затим притегните табелу за притисак, инсталирајте метал кућиште на месту.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/