Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Процес развоја гасног филтера Mar 07, 2018

Гасни филтери су првобитно коришћени као уређај за заштиту дисајних органа за заштиту дисајних органа, али након дугог периода еволуције, развио се у неопходан уређај за деконтаминацију за индустријску производњу. Изгледа да је неопходно разумети развој филтера за гас.

Прототип прототипа плина је заштитник маске направљен од конопље, а филтери за ваздух за гас такође су напредовали и након тога, али се углавном користе као уређаји за заштиту дисајних органа у опасним индустријама као што је опасна производња хемикалија.

Док није пронађен закон о кретању финих честица, људи боље разумију механизам филтрације гаса, а његов брз развој је уско повезан са развојем војне индустрије и електронске индустрије. Због употребе разних хемијских агенаса у рату, појавиле су се војне гасне маске које користе филтер папир од азбеста као слој филтера.

Са временом, успешно је примењен филтер филма од стаклених влакана у гасном филтеру, док су техничари на производњи филц папира од стаклених влакана спровели детаљну студију, чинећи да је филтер за гас побољшан и развијен.

Касније се као филтрирни медијум користи филтер за гас направљен од финог филтера од стаклених влакана, који је филтрирао 99,9998% честица величине честице 0,13 микрона. Са новом методом испитивања, али је такође произведен ултра ефикасан филтер за гас. Тренутно истраживање на гасном филтеру још увек није заустављено, верујем да ће се будућност појавити и напреднијим гасним филтером.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом