Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Функције дизајна плинског филтера Nov 21, 2017

1, опрема за филтрирање усваја патентирану унутрашњу механичку структуру, која реализује функцију повратног пражњења високог притиска у правом смислу, може лако и темељито уклонити нечистоће задржане филтером, и нема мртвог угла и нема слабљења флукса како би се осигурала филтрација ефикасност и дугорочни радни век.

2, филтрирана опрема 304.316 Л клинастог филтера од нехрђајућег челика, висока чврстоћа, висока прецизност, отпорност на корозију, максимална прецизност филтрирања до 25 микрона.

3, опрему за филтрацију кроз сопствене могућности претраживања и одзива, како би се постигло аутоматско прашање, како би се ријешило нестабилне флуктуације квалитета воде, без људске интервенције.

4, мање хабајућих делова филтера, без потрошних материјала, ниске трошкове одржавања и одржавања, једноставно руковање и управљање.

5, систем контроле филтрације опреме одговара, прецизан рад, према различитим водним изворима и флексибилност филтрирања за подешавање временских и временских подешавања притиска разлике притиска.

6, опрема за филтрирање У процесу повратка, сваки (групни) филтер праћен операцијом прозрачивања; како би се осигурало да је филтер сигурно и ефикасно чишћење, а други филтери не утичу, наставити филтрирати.

7, уређај за филтрирање помоћу пнеуматског вентила за одвод ваздуха, повратна тијела трајала кратко вријеме, мање потрошње воде за заштиту од поврћа, заштите животне средине и економичности.

8, конструкција филтера уређаја компактна и разумна, мали отисак, флексибилна инсталација и покретљивост.

9, опрема за филтрирање Електрични систем са интегрисаним режимом управљања, даљински управљач се може постићи