Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Принцип филтрације хемијског филтрацијског филтра и ефекат филтрације Jan 25, 2018

Потребно је само инсталирати различите врсте кертриџа за филтрирање у филтер кућишту, једноставно можете формирати комплетан сет гасних филтера. Ова филтер опрема није само дизајнирана, компактна и једноставна инсталација и чишћење, погодна за филтрацију гаса за стерилизацију хране, фармацеутске, хемијске, електроничке и друге индустрије.

Истовремено, кућиште плинског филтера може се уградити и мјерачи притиска који се користе за праћење притиска филтера у реалном времену; и када сте инсталирали високо ефикасни преклопни филтер, можете као фини филтер за филтер за стерилизацију гаса. Поред тога, кућиште плинског филтера може бити уграђено у ефикасност, подефиковни преклопни филтер и подржавање употребе финог филтера, као предфилтера, можете продужити живот финог филтера ради побољшања ефикасности.

Без обзира каква је структура филтера за гас коришћена у хемијској филтрацији, у основи су селективна адсорпција штетних молекула гаса, а не механички као обични филтери за уклањање нечистоћа. Овде се користи филтрирни медијум чести материјал активног угљена. Због великог броја микропора који су невидљиви голим оком, ови микропори се користе да ефикасно адсоришу штетне гасове.

Када молекули слободног кретања у ваздуху ступају у контакт са активним угљем у гасном филтеру, неки кондензују у течност у микропоре и остају на месту капиларним принципом, неки попуњавају микропоре који су упоредиви у молекулском размеру са материјалом. Поред тога, активни угљеник такође адсорбује одређене ваздушне микроорганизме и убија их.

У нормалним околностима, адсорпциони капацитет активног угљеника током употребе филтера за гас ће наставити да слаби, када је у одређеној мери ослабљен, филтер се исцрпљује. Ако само физичка адсорпција, са грејањем или фумигацијом пара може да створи штетне гасове од активног угља, регенерацију активног угљеника.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/