Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Филтер Сепаратор ради и методе сепарације постоје Jan 30, 2018

Сепаратор филтера може одвојити различите материјале према различитим принципима раздвајања. Једна је да се смеша одвоји помоћу различитих компоненти, а друга је да се смеша одвоји величином диспергованих честица. Сепаратор филтера који специфичан метод одвајања?

 

Сепаратор филтера може одвојити материјал гравитационим седиментима. Због различите густине гаса и течности, течност ће бити гравитационо напуњена када се тече са гасом, што резултира брзином надоле; док гас још увек тече према оригиналу. То значи да течност и гас имају тенденцију да се одвоје у гравитационом пољу. Спуштена течност се спаја на зид који се сакупља и испушта кроз испусну цев.

 

Сепаратор филтера такође може одвојити гас из течности као принцип одвајања преграда, што је због тога што проток гасова и течности заједно, ако се наилази на преграду, гас ће се одбацити и отићи, а течност услед инерције и даље има напред Брзина, напредна течност причвршћена на преградни зид због улоге гравитације која се спаја заједно, кроз испусни цијеви.

 

Сепарација центрифугалне силе је такође метода сепарације коју користи сепаратор филтера. Центрифугална сила која се примењује на течност је обично већа од гаса. Због тога течност има тенденцију центрифугирања. Течна се придржава сепарационог зида и сакупља се доле због гравитације. пражњење.

 

Због различитих величина честица гаса и течности, када се течност помеша са гасом и тече заједно, гас пролази кроз екран, ако мора проћи кроз екран, док је течност пресретана и остаје на екрану и тече под гравитацијом На дно сепарације пражњења, ово је сепарација екрана сепаратора филтера.

 

Осим тога, сепаратор филтрације одваја текућине и гасове ултрафилтрацијом и паковањем раздвајања како би се задовољиле потребе корисника за третманом таквих смеша, што резултира чистијим течностима или гасом.

хттп://ввв.иноцофилтратион.цом/