Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Принцип рада сепаратора филтра и његово коришћење и одржавање Jan 05, 2018

Сепаратор филтера је типичан уређај за одвајање филтера који укључује филтер, други филтер и металну шкољку и остале компоненте, на основу тога сепаратор филтера је такође опремљен са канализационим вентилом, одводним вентилом, тлаком за пад притиска, сигурносним вентилом, грејачним уређајима и друге додатне опреме, који се користе за филтрирање материјала.

Када је материјал у сепаратор филтера, најчешће се први пут сакупља у алуминијумском лежишту, а затим се распрши у коалесцентни филтер са унутрашње стране. Следи први корак слоја филтера за филтрирање чврстих нечистоћа; други корак кроз слој демулсификације, емулговано уље и вода; трећи корак слојем коалесенције ће бити мала капљица коалесценције капљице воде, која се наслањају у суму. А резултујуће мале капљице воде даље су одвојене помоћу водонепропусног дејства филтера за одвајање и постављене су у седиментни резервоар и испразњене одводним вентилом; У међувремену, чисто гориво се сакупља у лежишту другог нивоа кроз филтер за одвајање и испуштено из излаза сепаратора филтера.

За сепаратор филтера, његов радни век и радни вијек се углавном заснивају на разлици притиска да би се судило, ако је коалициони филтер блокиран, овај пут треба замијенити филтер сепаратора филтера.

Под нормалним околностима, све док се сепаратор филтера инсталира након дуготрајног континуираног, поузданог рада, обично не отварају чишћење поклопца. Међутим, како не би утицало на његов нормалан рад, немојте заборавити потребу за благовременом дефлацијом, јер ако је акумулација вишка плина у љусци штетна.

Истовремено, потребно је ставити седимент након сваке операције пуњења горива. Нормално је да је вода у седименту нормална. Ако се утврди да седимент има чврсте нечистоће, узрок треба идентификовати и предузети мјере лијечења одмах. Хттп://ввв.иноцофилтратион.цом/