Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Метод инсталације филтера елемента Jan 31, 2018

Предуслови за нормално функционисање филтера Елемент укључују инсталирање и контролу опреме, прво да уведу инсталацију филтера Елемент, филтер се може темељито очистити пре него што увози и извоз филтрацијског система прикљученог на цевовод, прикључак обратите пажњу на правац, како бисте осигурали да филтер за спољашњу воду, воду унутар државе.

Затим отворите пластичну врећу на отвореном крају уложака филтера и проверите да ли је О-прстен нетакнут и на свом месту. Навлажите посуду О-прстена и кертриџа са одговарајућим средством за влажење. Држите филтер кертриџ близу краја О-прстена и вертикално убаците уметак за картушу у комплетно у кутију са кертриџом.

Након убацивања свих филтера у Елемент филтер, извадите филтер врећу, причврстите тлачну плочу, а затим поставите метални поклопац. У овом тренутку можете отворити одзрачни вентил на врху кућишта и мало отворити улазни вентил како би течност омогућила улазак у кућиште док се течност не извуче из крвног вентила на врху кућишта, а затим затворите крвни вентил .

Следи успорено подешавање отвореног испустног вентила до потпуног отварања; исто полако подесите отворени улазни вентил док се потпуно не отвори у овом тренутку пад притиска између филтера Елемент, низводно је 0.02Мпа, што значи да се одреди почетни проток Пад притиска.

Поред инсталације, контрола је такође важна за кориштење филтера за кертриџе, укључујући многе аспекте контроле диференцијалног притиска, контроле времена, комбинације контроле диференцијалног притиска и времена и ручне контроле. Без обзира каква је контрола, корисник мора подесити техничке параметре филтра Елемента према стварним условима.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/