Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Правилна уградња филтера за самочишћење и коришћење њихових микрорачунарских команди Jan 17, 2018

Пошто самочишћење филтера са самочишћавајућим особинама и високим профилом, а његова инсталација је такође врло једноставна, само пратите стрелицу на уређају и указује на то да се може водити у водовод. Истовремено у пројектовању и уградњи филтера за самочишћење, требало би да покушамо да узмемо у обзир испуст отпадних вода у доњем дијелу, како би се олакшало глатко пражњење отпадака; и дренажне цијеви у близини одвода у дренажу, те треба одржавати глатко пражњење.

Да би се олакшало посматрање услова система и дневног рада, на улазу и излазу филтера за чишћење треба поставити манометре и ручне вентиле. Приликом пражњења, филтер треба испирати 10-20 секунди отварањем и затварањем вентила према излазу из отпадних вода. Већина постојећих филтера за самочишћење постигла је аутоматску контролу, па ће уређај неизбежно користити микрорачунарски контролер.

Самочистећи филтер микрорачунарски контролер такође мора да се придржава употребе релевантних принципа, као што је подешавање притиска воде, када се систем покреће, посматра вредност опреме за притисак воде, а затим је вредност контакта водом притиска воде мање од вредности притиска воде 0,06-0,08МПа.

Затим се укључи филтер за самочишћење у напајању микрорачунара и контролна плоча на прекидачу за напајање; ако је притисак воде мањи од вредности подешеног притиска, уређај остаје у радном стању, индикатор рада, аутоматски актуатор Отворите вентилну плочу, затворени соленоидни вентил за пражњење.

Ако је притисак излазног филтра за самочишћење мањи од подешеног притиска, што указује на то да стање испарења; ако је излазни притисак већи од подешеног притиска, уређај одржава нормалан статус воде .хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/