Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Кључ филтер филтер и његова улога у различитим индустријама Jan 06, 2018

Цоре филтер је први избор уређаја за пречишћавање воде, он може конфигурирати нон-стоп филтер како би задовољио различите захтеве филтера, чиме ће се даље проширити примјене филтера. Подразумева се да филтер језгра који се користи у области пречишћавања воде има више филтера са мелтбловн филтером, преклопним филтером, филтером од 3 жице, њиховом прецизношћу, има много нивоа.

Филтер филтер кертриџа је дубински филтер, посебно за ниско вискозност, ниску нечистоћу филтрацију, то је текстилна влакна линија, према специфичном процесу прецизности навијања на порозном скелету направљеном од горе наведеног, са спољашњом структуром густе структуре, може ефикасно уклоните чврсте супстанце које су суспендоване у течности, честице, рђа и други остаци, што показује врло добре карактеристике филтрирања.

Филтер са филтером од пепела од пепела пп је нетоксичан и неуобичајен полипропилен као сировина, након загревања и топљења, млазења, вуче, пријема филтера направљеног од филтера. Због тога што овај филтер има јединствени пречник пораза, танку спољашњу густу густу филтрацију и има високу ефикасност филтрирања, одличне особине киселине и алкалије, може ефикасно уклонити суспендоване чврсте материје, честице, рђу и остале нечистоће.

Када је језгро филтер са преклопљеним филтером, са изузетном хемијском компатибилношћу погодан за филтрирање киселе, базе и органских растварача дубоком филтрацијом и има велику површину, нискотлачни капацитет, капацитет прљавштине, животни век Лонг, итд. И тамо је шири избор тачности филтрације.

Диверзификација филтера чини филтер језгра широко употребљен у медицини, храни и напитцима, нафти, електроници, хемији и другим индустријама, који се користе за различите антибиотике и друге префилтрације течности; алкохол, минерална вода, вода за пиће; Филтрација воде у нафти; пречишћавање воде високе чистоће; разне органске раствараче, киселине, филтрирање лужњака и тако даље. хттп://ввв.иноцофилтратион.цом/