Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Предност филтера за врећу Dec 26, 2017

Филтер за врећу је уобичајени систем за филтрирање, постоји корпа филтера од нерђајућег челика која ће подржати филтерну врећу унутар кућишта филтера. Такође, када течност пропушта улазну млазницу, она ће проћи филтер врећу и потом излази из излаза, Током овог процеса, нечистоће у течности ће бити ефектно заробљене у филтарској врећи и постићи сврху филтрације. Што се тиче акумулације прљавштине, само промените филтер торбу, може се поновно користити поново.

Филтер за врећу има предност великог подручја филтрирања, великог протокода, мале запремине и капацитета велике количине муља.

Поред тога, због начина рада и структуре торбастог филтера, погодно је мењати филтер торбу, а машина за филтрирање се не чисти како би уштедела време. Поред тога, стопа цурења филтер кесе је мала, тако да је квалитет филтера ефикасно гарантован.

Филтер за врећу може бити под већим притиском, малим диференцијалним притиском, малим трошковима рада, очигледним ефектом штедње енергије.

Прецизност филтрирања може достићи 0,5 микрона у посљедњих неколико дана, тако да се може користити широко, флексибилно кориштење, различите методе инсталације, које се могу повезати са филтером за чишћење, мембранским филтером и другим системом филтрирања како би задовољили различите захтјеве.

До сада су филтери за врећу применили у индустрији нафте, превлаке, смоле, мастила за штампање, хране и пића, електронике, фармацеутских производа, прераде метала, индустријских и других области обраде воде. хттп://ввв.иноцофилтратион.цом/