Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Врећасти филтер у различитим секторима апликације Jan 24, 2018

Захваљујући изванредном ефекту филтрације, филтер ташнице има широк спектар примена у различитим областима, пре свега у процесу обраде филтрације боја, посебно у вези са филтрирањем електрофоретске боје, филтрацијом за заштиту од ултрафилтрације, уклањањем филтрације, филтрирањем течности за фосфатирање, електрофоретским уклањањем боја , филтрирају металне пигменте, лакове и тако даље.

Друго, метална обрада се често користи филтером врећа, његова улога је да доврши филтер за уље, филтер за циркулацију расхладне течности; опоравак племенитих метала; филтрирати фосфатни раствор за радни предмет; чишћење, ултрафино уље за филтер уља; течност за сечење, чишћење течности за одмашћивање и тако даље.

Електронској индустрији, филтеру за хлађење филтера, електролитичкој бакарној фолији ради чишћења стабилности нечистоћа резервоара, филтера за чисту воду, филтрирања хемијске густине, филтера за рециклажу отпадних вода за чипове, штампање мастила са штампом од мастила, бакрену фолију пре мембранског филтера. у производњи су врећасти филтери.

Индустрија третмана воде је једна од апликација за филтрирање врећа, систем за пречишћавање клима уређаја може филтрирати филтер за вреће да уклони водоводне цијеви или калцификацију нечистоћа; такође могу филтрирати хемикалије за третман отпадних вода како би се постигла ултрафилтрациона мембрана, заштита водилице мембране обрнуте осмозе.

Поред тога, филтер за врећу се може примијенити и за петрохемијску индустрију, која се користи за филтрирање мазива, нафте и других производа, као што је сепарација бензенског полимера, обнављање катализатора, филтрирање каталитичке густине, филтер отвори барел сировина, пресретање угљенично мастило и помоћ Филтри, филтриране емулзије акрилне смоле и слично.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/