Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Процес филтрирања филтера и упутства за инсталацију Mar 06, 2018

Филтер за врећу укључује филтер контејнер, корпицу за усисавање и филтер торбу три главне компоненте, када га користимо за филтрирање течности, течност ће бити са бочне или испод филтера у течност у уста, од носне корпе Филтер врећа врх филтер филца.

Вреће филтер вреће због удара течне и равномерне експанзије површине тлака, чинећи течним материјалом на целој површини филтер-вреже равномерно распоређени кроз врећу течности дуж зида за металне носаче, на дну филтер-течности пражњење; и филтрирају нечистоће заробљене у филтерној врећи, да би се завршио процес филтрације.

Када је уграђен филтер за врећу, треба га ставити у станицу која се филтрира и повезује са улазним и излазним прирубницама или цевним зубима које треба поправити; након чега следи издувни вентил вентилираног врећа или конфигурација вентила за издувни вентил, чинећи топлотну изолацију јакне.

Затим се метално мрежасто у филтер за врећу лагано уклопи, тако да се мрежни овратник и врећа филтер уста поклапају, ако се користи филтер зашијане врећице, преклопљена урезана ивица филтер филма, можете побољшати филтер ефекат филтере вреће за шивење. Пратећи О-прстен у О-жљеб, О-прстен не може бити изобличен или деформиран, прстен прстен за врећу са врећицом са више врећа.

У овом тренутку можете држати ручку поклопца у једној руци и ухватити други крај поклопца у другој руци. Поравнајте поклопац са ушном филтером и полако га спустите. Природно га притискати на О-прстен и уста прстена филтера. Усклађивање поклопца, док су затегнуте две дијагоналне капице, све капице ће се појачати један по један на њему.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/