Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Филтер за повратак за побољшање ефекта Jan 16, 2018

Са недостатком водних ресурса и све озбиљнијим загађењем вода, људи све више захтевају животну средину и квалитет, а третман и опоравак отпадних вода постепено постају важан дио индустријске производње и живота становника. Од лансирања филтера за повратак, можемо ријешити проблем третмана отпадних вода и поновне употребе, како бисмо остварили добре економске и социјалне користи.

Постојећи филтер за повратни филтер потпуно се ослања на притисак филтрата како би обезбедио моћ самочишћења, нема потребе да се зауставља у процесу чишћења филтера, чинећи машину мања и подесивом тачност која је погодна за филтрацију чврстог материјала ниске вискозности, на металуршкој, хемијској, папирној, урбани водоснабдјевини и другим областима који се широко користе.

Као потпуно аутоматизовани филтер са прецизном филтрацијом, ефикасним повратним прањем, поузданим радом, једноставном одржавањем и дугим веком трајања, филтер за повратну воду може се користити као обилазни филтер или главни филтер који се користи. Течност од довода у цевовод, преко вентила за повратак у главу филтера, филтрирана течност од излаза излаза.

Када дође до одређеног притиска или времена, систем за филтрирање уназад аутоматски се укључи у стање повратног протока; истовремено контролер контролише двосмерни троспратни вентил за померање како би променио правац протока, укључио канализационе цијеви, чинећи канализацију испуштеном из излаза, Завршити ефикасан третман отпадних вода.

У ствари, побољшана је структура филтера за повратну воду, која се углавном манифестује као побољшање повезивања филтера и излазне структуре и побољшања постављања глава филтера. Конкретно, два филтрациона елемента у филтеру за прозрачивање су паралелно повезана, а дијелови два филтера су исте величине за једноставну замену.

А излаз за филтрирање филтра за филтрирање повратног вода и лева и десна две подупирне јединице повезане да осигурају све течности на излазу из излаза. Осим главе филтера са вертикале постављене уместо хоризонталне, тако да можете избјећи неуједначену дистрибуцију течног феномена.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом/