Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Методе одржавања рутинских филтера за повратну воду Feb 27, 2018

Бацквасх филтер је систем који се користи за контролу загађења главне опреме, тако да се у индустријском сектору широко користи. За филтар за повратак, његове перформансе су важне, али је одржавање супериорних перформанси опреме одржавано, што је важно као и рутинско одржавање.

Да би филтер повратног вода имао добру радну ефикасност и идеалан радни век, неопходно је не само да се одржава редовно, већ и да се одржава на правилан начин. Међутим, многи људи имају много неспоразума у погледу рутинског одржавања филтера за повратну воду, који не само да ефикасно спречи филтар за повратак, већ и контрапродуктивну улогу.

Ако филтер за повратно прозирно средство има обилазни вентил, многи мисле да систем ваздушног вентила одводног ваздуха и прелазни вентил имају исти ефекат због неспоразума обилазног вентила. Заправо, ако не и захтеви континуитета посла посебно високи, покушајте да не изаберете филтар са бајпасним вентилом. Када се користи, неопходно је да се одмах замени филтер за замену како би се обезбедио поуздан рад система.

Има много људи да су перформансе филтера за подмазивање супериорне или не, а живот филтера за повратак има директну радост, али у ствари само у обезбеђивању квалитета рада и обезбеђивања чистости система у случају, може се рећи да дужи животни век Тхе беттер.

Бацквасх филтер је испорука незаменљивог медија на цевоводу, који има одређени број филтер кертриџа, нечистоће се блокирају. Када је потребно чишћење, све док је уклоњени кертриџ уклоњен, поновним учитавањем се може руковати, стога је употреба одржавања веома згодна.хттп: //ввв.иноцофилтратион.цом