Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Филтри активног угља у животу су од суштинског значаја Dec 30, 2017

Опрема филтера са активним угљем је неопходна опрема за пијаћу воду и третман воде. Турбидност <5 мм="" л="" воде="" кроз="" уређај="" после="" третмана,="" може="" бити="" бистра,="" сувог="" алкохола="" укусна,="" нетоксична,="" стерилна,="" без="" мириса,="" може="" директно="" пити="" сирову=""> Пречишћена вода задовољава националне стандарде квалитета воде за пиће.

Филтар активног угља за уклањање боје воде, мириса и живе, олова, кадмијума, цинка, гвожђа, мангана, хрома и других тешких метала, али и уклањање воденог арзена, хидрида, сулфида, хлора и других полимерних једињења И стронцијума, радијума и других радиоактивних материјал за уклањање и убијање водених бактерија и Е. цоли и других канцерогених материја. Да ли је идеална опрема за снабдевање водом, животна, прехрамбена, пића, фармацеутска, хемијска и друга индустријска вода за пречишћавање воде.

Структура филтера са активним угљем је једноставна, једноставна и одржива. Примјењује се на прехрамбена, пића, хемијска и друга предузећа и институције које захтијевају већи квалитет воде, али се такођер примјењују на ресторане, хотеле, војне јединице, станице и терминале. Као индустријска вода и опрема за снабдевање водом.

Филтер са активним угљем је наш дизајн и израда лекција научених од већине корисника, промијенио је изворни водоток и канализацију, чинећи воду бољом, што је већина корисника добродошла.