Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Аутоматски системи за филтрирање воде

Аутоматски системи за филтрирање воде

1. Аутоматски системи за филтрирање воде Увод Аутоматски филтри инц погодни су за филтере са 1 '' - 36 '' цевовода од којег се могу изабрати, са предностима континуираног протока флуида, једноставним одржавањем безбједности рада, филтер за филтрирање КСФ серије се широко користи у свим индустријска област.КСФ-Кс05 само ...

Istraga

  • Detalji o proizvodu

1. Аутоматски системи за филтрирање воде Увод

Аутоматски филтри инц погодни су за филтере са 1 '' - 36 '' пипелине за избор, са предности континуираног протока флуида, једноставно одржавање безбједности, филтер за самочистљивање КСФ серије се широко користи у свим подручјима индустрије.КСФ-Кс05 филтер за чишћење четкица је са високим перформансама филтрације у стању филтрирања преципитираних чврстих материја, течности текућине у бочној и спољашњој страни, што је ефикасније у процесу филтрације.

image001


2.Оур Предности

а. Строга физичка / хемијска испитивања: задовољавају захтеве дизајна и процеса производа, пружајући поуздане податке о тестирању.

б. Кратко време испоруке: Ако је више од 10 сетова, 50 дана. Такође имамо и неки филтер за чишћење само за чишћење стандардних димензија, ако вам требају 3-5 комада, ускоро можемо доставити.

ц. Сигурно паковање: дрвени артикли могу се користити за поправку кућишта филтера од нехрђајућег челика, коначно бити упаковани у дрвене предмете који се извозе, поштанска пошиљка ће се поставити изван случаја како би се назначиле информације о пошиљци примаоца.

д. Најбоља услуга после продаје: Преко 60% производа се продаје у југоисточној Азији, на Блиском истоку и Европи, а свим производима верују домаћи и страни купци.


3.Оур сервис

Ø Обезбедити технички дизајн и рјешења;

Ø Нове смернице за изградњу постројења;

Ø Пројектовање и израда нестандардне опреме;

Ø Професионална техничка обука и упутства на лицу мјеста према уговору;

Ø прибор за напајање у било ком тренутку;

Ø Теле-технички консалтинг и услуге;

Ø Друга специјална техничка служба према захтевима клијента.

image003


Hot Tags: аутоматске системе за филтрирање воде, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена
  • Istraga