Контактирајте нас

Тел: + 86-510-82621388

Факс: + 86-510-82603256

Е-маил: зхаокунниан@иноцо.цн

Адд: Но.58, Индустријски парк Фуронг, Ксисхан развојне зоне за економску технологију, Вуки, Кина

Кућиште филтера воде од нерђајућег челика

Кућиште филтера воде од нерђајућег челика

1. Кућиште филтера за воду са водоотпорним челицом Увод Састоји се од три дела: кућишта торбе, пратеће корпе и филтер кеса. Према брзини протока, можете користити више врећа у кућишту торбе. Прво, течност улази у кућиште од улазног, који се могу ставити у страну или на врх, и ...

Istraga

  • Detalji o proizvodu

1. Безводни челични филтер воде Увод

Састоји се из три дела: кућишта вреће, пратеће корпе и филтер кеса. Према брзини протока, можете користити више врећа у кућишту торбе. Прво, течност улази у кућиште из довода, који се може поставити у страну или на на врху, а затим прелијемо у филтер врећу која се причврсти корпом.


image001

2.Апликација

а.Аутоматско сито за само-чишћење може се користити у готово свим индустријским прочишћивачима воде, као што је водоснабдевање, пречишћени систем воде, одвратан водом, мирис слане воде која се користи за хлађење, прераду и заштиту од пожара. Овај систем управљања филтером може осигурати циклус водних ресурса и уштедјети трошкове.

б. Ови механички очишћени филтери се широко користе у прерађивачкој индустрији како би се заштитили измењивачи топлоте, цевоводна пумпа, систем за рециклажу отпадних вода итд.

ц. Машине за чишћење механичког чишћења са високим протоком могу се користити у електроенергетици како би се заштитили измењивачи топлоте, цевоводна пумпа, млазница за прскање воде, систем за рециклажу отпадних вода итд.

3.Оур сервис

а. Пружамо бесплатну техничку услугу о филтеру четкица и проблемима са апликацијама.

б.Фрее он-сите тоуринг и увођење наше фабрике.

ц. Обезбеђује процес дизајнирања и валидације бесплатно.

д. Ми можемо гарантовати благовремену испоруку робе.

е.Збирите праћење свих налога од стране посебне особе и благовремено обавестите клијенте.

ф. Све захтеве након продаје ће се реаговати у року од 24 сата.

1

image003_03image003_04image003_05Hot Tags: кућиште филтера од нерђајућег челика, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цена
  • Istraga